برگزاری آزمون استخدامی شهید زین‌الدین توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی در استان

رییس جهاددانشگاهی استان کرمان از برگزاری آزمون استخدامی شهید زین‌الدین توسط مرکز آزمون جهاددانشگاهی در استان خبر داد و افزود: این آزمون صبح روز جمعه ۲۵ خرداد ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌ شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان کرمان، دکتر مهدی بازمانده ضمن اعلام این خبر افزود: این آزمون استخدامی که به منظور تامین نیروی انسانی دستگاه‌های اجرایی استان کرمان برگزار می‌شود در مجموع 811 نفر ثبت نام کرده‌اند که 514 نفر مرد و 297 نفر زن هستند.

رییس جهاددانشگاهی استان کرمان گفت: اعلام نتایج آزمون استخدامی شهید زین‌الدین تقریبا یک ماه بعد از برگزاری آن خواهد بود و اسامی پنج برابر ظرفیت جهت شرکت در فرایند ارزیابی تکمیلی معرفی خواهند شد.

وی اظهار داشت: در آزمون شهید زین الدین ویژه استان کرمان در مجموع 95 نفر جذب دستگاه های جهاد کشاورزی، دامپزشکی، امور عشایر جنوب کرمان، راه و شهرسازی، راهداری و حمل و نقل جاده ای ، صنعت ،معدن و تجارت، منابع طبیعی و آبخیزداری،هواشناسی، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان خواهند شد.

دکتر بازمانده افزود: باجه رفع نقص احتمالی کارت ورود به جلسه داوطلبان آزمون در مجتمع آموزشی جهاددانشگاهی واقع در خیابان هزار و یکشب می باشد.

( ۱ )