نشستی از سلسله نشستهای شرح زیارت جامعه کبیره برگزار شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، حجه الاسلام و المسلمین حسن عامری ضمن گرامیداشت یاد خاطره شهدای غزه، گفت: ان شاءالله خداوند نعمت امنیت را به برکت خون شهدا برای ما نگه دارد و ما را شکر گذار این نعمت بزرگ قرار دهد.
وی در ادامه با قرائت این جمله زیارت جامعه کبیره وَقادَةَ الْأُمَمِ، وَأَوْلِیاءَ النِّعَمِ، گفت: در معنی این جمله آمده است: سلام بر شما که پیشوایان امتها و صاحبان نعمت ها هستید. نعمت به چیزی گفته می شود که آدمی را در رسیدن به هدف و سعادت مطلوبش کمک کند و در مسیر زندگی موجب آسایش و آرامش گردد و موانع و مشکلات را از پیش رویش بردارد. پول و ثروت رفاه می آورد اما آرامش نمی آورد و تنها یاد خداست که باعث آرامش دلها می شود.
حجه الاسلام و المسلمین عامری با بیان این مطلب که"همه ی ما در معرض امتحان هستیم" گفت: در قرآن آمده است؛ آیا این انسان گمان می کند مورد آزمایش و امتحان قرار نمی گیرد و همچنین امام حسین (ع) فرموده اند؛ "زمانی که امتحان الهی فرا برسد دینداران کم و قلیل هستند" به آن معنی است که آنها به مرحله رشد و کمال نرسیده اند.
وی افزود: وقتی مجموعه موجودات عالم را در نظر بگیریم می بینیم که هر موجودی در حد خود در پیشرفت نظام عمومی عالم کمک می کند و اثر می بخشد و از این جهت تمام موجودات نعمت به حساب می آیند.
وی افزود: همه ی نعمت ها برای رسیدن انسان به هدف نهایی و دست یافتن به سعادت، قرب به خدا و مسکن گرفتن در جوار رحمت پروردگار است. تمام وسایلی که در اختیار انسان قرار دارد از اعضا و جوارح بدن، قوای ظاهری و باطنی، آب، غذا، آفتاب، هوا، علم، قدرت، ثروت، فرزند و زن از نظر قرآن تا زمانی نعمت است و موجب آسایش و آرامش انسان می شود که آدمی را در رسیدن به هدف که تقرب الهی است کمک کند و انسان هم آنها را در همین راه مصرف کند و از آنها طوری بهره برد که قرب به خدا و نیل به رضای خدا نصیبش شود.
حجه الاسلام و المسلمین عامری ادامه داد: اما اگر این نعمت ها را آدمی در راه کج مصرف کرد و از آنها طوری بهره برداری کرد که توکل به خدا و میل به رضای خدا نصیبش نشد، چشم، گوش، عقل، هوش، هوا، آب، قدرت و ثروت را طوری مصرف کرد که دوری از پیشگاه خدا نصیبش شد؛ تمام این اسباب و وسایل بلا و نقمت محسوب می شود و موجب محرومیت و هلاکت است.