طبخ آبگوشت امام حسینی در جهاددانشگاهی کرمان

۰۴ مرداد ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۶ اخبار اسلایدی اخبار واحد کرمان
در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی با مشارکت پرسنل جهاددانشگاهی کرمان طبخ نذری در دفتر مرکزی این نهاد انجام شد.
طبخ آبگوشت امام حسینی در جهاددانشگاهی کرمان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، در آستانه تاسوعا و عاشورای حسینی پرسنل جهاددانشگاهی کرمان اقدام به طبخ آبگوشت امام حسینی کردند. تا بدین طریق ارادت، عشق و علاقه ی خود را به سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یاران با وفای ایشان نشان دهند. امید است که از رهروان واقعی ایشان باشیم.

گفتنی است؛ پخش نذری در مناسبتهای مختلف به ویژه ماه محرم و صفر همه ساله توسط مردم به عنوان یک کار خدا پسندانه انجام می شود. جهاددانشگاهی استان کرمان هم به مناسبتهای مختلف به منظور ایجاد مشارکت و همکاری بین پرسنل و ابراز ارادت به اهل بیت اقدام به برگزاری مراسم مختلف می نماید. ان شاءالله مورد قبول درگاه حق واقع شود.