در دیدار و گفتگو سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان با رئیس اداره کمیته امداد شهرستان راور مطرح شد:
استفاده از توان علمی جهاد دانشگاهی در جهت آموزش مددجویان کمیته امداد شهرستان راور
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، دکتر بارمانده سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان به همراه برخی از معاونین و مدیران خود، با حجتالاسلام طاهری رئیس اداره کمیته امداد شهرستان راور در مورخ 26 آذر ماه 1399 دیدار و گفتگو کرد.
در ابتدای این دیدار دکتر بازمانده سرپرست جهاد دانشگاهی استان کرمان به معرفی فعالیت های انجام شده جهاددانشگاهی استان کرمان در سنوات گذشته، فعالیت های کارشناسان روانشناسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... در دفاتر دفاتر تسهیلگری و نقش آنها در کاهش آسیب های اجتماعی پرداخت.
دکتر بازمانده با بیان اینکه در طرح مشاغل خانگی جهاددانشگاهی از مرحله آموزش مشاغل تا مرحله اجرا و فروش محصولات در کنار مددجویان خواهد بود.
سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان: به معرفی فعالیت های حوزه فرهنگی از جمله فعالیت های ایسنا، ایکنا، سازمان دانشجویان و سازمان انتشارات پرداخت.
در ادامه حجتالاسلام طاهری رئیس اداره کمیته امداد شهرستان راور ضمن عرض خوش آمدگویی، با بیان اینکه در شهرستان راور جای خالی فعالیتهای جهاددانشگاهی احساس می شود و انجام فعالیت هایی مانند دفاتر تسهیلگری را در شهرستان راور نیاز دانست و اعلام کرد: می توان با هم افزایی با جهاددانشگاهی و استفاده از تجربه جهاد دانشگاهی در بحث دفاتر تسهیلگری استفاده نموده و در شهرستان راور به کاهش آسیب های اجتماعی کمک کرد.
حجتالاسلام طاهری با استقبال از طرح مشاغل خانگی و ارائه تسهیلات به افراد متقاضی در این طرح اعلام نمود: در شهرستان راور افراد فضا و اعتبار مورد نیاز برای پرورش بوقلمون و کشت زعفران و کارهای مشاغل خانگی را دارا می باشند ولی آموزشهای علمی مورد نیاز وجود ندارد و نیاز به حضور متخصصین جهاددانشگاهی در کنار آموزشهای اشتغال برای مددجویان کمیته امداد شهرستان راور مورد نیاز دانست و از جهاد دانشگاهی برگزاری دوره های آموزشی تخصصی را درخواست نمودند.
وی همچنین هم افزایی در کانون فرهنگی کمیته امداد شهرستان راور را با فعالیت های فرهنگی در جهاد دانشگاهی استان کرمان و حضور مشاوران خانواده و دندانپزشکان جهاد دانشگاهی را در سطح شهرستان راور خواستار شد.
در جریان این بازدید آقای شمسی مسئول خود اکتفایی اداره کمیته امداد شهرستان راور خاطر نشان کرد: در بحث اشتغال در کمیته امداد ۲ مولفه هدایت شغلی و راهبری شغلی وجود دارد که ما در بحث راهبری شغلی می توانیم از ظرفیت های جهاد دانشگاهی استفاده به نماییم .
وی با بیان اینکه زنان سرپرست خانواده و افراد جامانده از تحصیل توان شغلی را دارند ولی از نظر علمی، توان ندارند میتوانیم با جهاد دانشگاهی ارتباط خوبی داشته و از توان علمی جهاد دانشگاهی استفاده نمایید
در پایان دکتر بازمانده بیان نمود شناسایی و بررسی ظرفیتهای شغلی شهرستان راور و انجام بحث امکان سنجی در مشاغل را انجام خواهیم داد و نتیجه این کار قطعا افزایش حضور سرمایهگذاران در مشاغل مختلف در شهرستان راور خواهد بود.
وی اعلام نمود ما در کنار اداره کمیته امداد شهرستان راور هستیم و در بحث های مشاغل خانگی آموزش های لازم را خواهیم داد. همچنین دکتر بازمانده آقای نخعی راد را به عنوان نماینده جهاد دانشگاهی استان در شهرستان راور معرفی نمودند.