معرفی مدیر جدید مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی جهاددانشگاهی استان کرمان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، اقای محمدی به عنوان  مدیر جدید مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی جهاددانشگاهی استان  کرمان در جلسه ای با حضور دکتر بازمانده سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان، معاونین ومدیران جهاددانشگاهی استان معرفی گردید.
معرفی مدیر جدید مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی جهاددانشگاهی استان کرمان

دکتر بازمانده در ابتدای جلسه با تاکید بر اهمیت فعالیت های مرکز ارزیابی و نظارت به عنوان بازوی توانمند نظارتی جهاددانشگاهی گفت: هر سازمانی  نیاز به شناخت کارکنان و فرآیندهای در حال انجام خود دارد که براساس آن وضعیت منابع انسانی، سرمایه و اطلاعات خود را بهبود ببخشد و کیفیت ارائه خدمات خود را افزایش بدهد.

در ادامه معاونین ، برخی از مدیران جهاددانشگاهی استان کرمان و اقای محمدی  مدیر جدید مرکز ارزیابی و نظارت راهبردی جهاددانشگاهی استان کرمان به ایراد سخنرانی پرداختند .