بیانیه سرپرست جدید جهاددانشگاهی استان کرمان در خصوص راهپیمایی ۱۳ آبان ماه

۱۲ آبان ۱۳۹۹ | ۲۰:۱۸ اخبار اسلایدی اخبار واحد کرمان
سرپرست جدید جهاددانشگاهی استان کرمان در خصوص راهپیمایی ۱۳ آبان ماه روز ملی مبارزه با استکبار جهانی بیانیه ای صادر کرد.در این بیانیه آمده است :
بیانیه سرپرست جدید جهاددانشگاهی استان کرمان در خصوص راهپیمایی ۱۳ آبان ماه

13 آبان ماه روز فریاد استکبار ستیزی ملت ایران
13 آبان ماه یادآور رویداد های مهمی در تاریخ پرشکوه انقلاب اسلامی است. تبعید امام راحل به ترکیه در سال 1343 ، حماسه دانش آموزان ظلم ستیز در مقابل دانشگاه تهران و شهادت تعدادی از این عزیزان در سال 1357، تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان مسلمان پیرو خط امام در سال 1358 . با توجه به همین رویداد بزرگ و به تعبیر امام خمینی (ره) انقلابی بزرگ تر از انقلاب اول مهم بود که این روز به نام« روز ملی مبارزه با استکبار جهانی» نامگذاری شد.
تسخیر لانه جاسوسی از حرکتهای نادر و ارزشمند در تاریخ انقلاب اسلامی ایران به رهبری هوشمندانه امام (ره) است. یوم الله ۱۳ آبان، تبلور وحدت و همدلی مردم، تلفیق و همراهی علم و جهاد، ارج نهادن به استقلال، نفی سلطه بیگانگان و همبستگی ملت با ولایت را با خود به همراه دارد.

سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان ضمن گرامیداشت یوم الله سیزدهم آبان و لزوم وحدت ملت‌های اسلامی بهویژه ملت مسلمان ایران در برابر دسیسه‌های استکبار و تبریک و تهنیت این روز بزرگ به ملت انقلابی ایران به خصوص دانش ‌آموزان و دانشجویان، از همه افراد جامعه خواست، در این راه، استوارتر از گذشته ضمن حمایت از ملت های مظلوم جهان، مبارزه با استکبار و ظلم را سرلوحه حرکت خروشان خویش قرار دهند.