دیدار سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان با جانشین فرمانده سپاه ثارالله استان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان، سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان به همراه معاونین این نهاد، با جانشین فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان دیدار و گفت و گو کرد.
دکتر "مهدی بازمانده" سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان ظهر امروز ۲۷ مهرماه در دیدار با جانشین فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان ضمن معرفی و تبیین فعالیت ها و تواناییهای جهاددانشگاهی استان کرمان گفت: با توجه به رویکردهای در پیش گرفته در جهادهای دانشگاهی سراسر کشور، کارهای فراون علمی منجر به تولید را شاهد هستیم که این اقدامات به گونه ای بارز و مشهود بوده است که مقام معظم رهبری در چند نوبت از فعالیت های جهاددانشگاهی به نیکی و به عنوان نمونه های بارز اتکا به جوانان برای دستگاه های اجرایی کشور یاد نموده اند.
وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته در جهاددانشگاهی استان کرمان در سنوات گذشته نیز اظهار کرد: جهاددانشگاهی استان کرمان در سنوات گذشته در زمینه عمران و سازه کارهای باارزشی را انجام داده است، ضمن آنکه اخیرا نیز طرح آمایش استان کرمان توسط جهاددانشگاهی استان تدوین و در شورای برنامه ریزی و توسعه استان کرمان و همچنین سازمان برنامه و بودجه کشور تصویب شده است و در حال حاضر نیز این نهاد با اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان کرمان در زمینه توسعه اشتغال خانگی به عنوان بازوی اجرایی این طرح همکاری دارد.
دکتر بازمانده در بخش دیگری از صحبت های خود، استان کرمان را یک استان صنعتی و معدنی دانست و بیان کرد: در استان کرمان ۷۴۲ معدن وجود دارد که حدود ۴۶۰ مورد آن پروانه بهره برداری دارند که سهم ویژهای در اشتغال و اقتصاد استان ایفا می کند بهطوری که هلدینگ میدکو با ۹ شرکت اقماری در استان کرمان هم اکنون مشغول به فعالیت است.
سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان تبدیل شدن استان کرمان به قطب فولاد کشور را یکی از چشماندازهای استان برشمرد و در ادامه به ظرفیتهای معدنی و صنعتی استان کرمان اشاره و تصریح کرد: با توجه به پتانسیل های بالای استان کرمان در حوزه معدنی و وجود شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی در این استان، در رویکرد جدید فعالیت های جهاددانشگاهی استان بر روی موضوع صنعت و به ویژه حوزه معدن نگاه ویژه ای را ترسیم و برنامه ریزی کرده ایم.
وی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جهاددانشگاهی را دو نهاد مولود انقلاب اسلامی دانست که میتوانند کارهای بزرگی را با همکاری یکدیگر انجام دهند، اظهار کرد: جهاددانشگاهی نیاز استان را در زمینه های صنعتی و معدنی شناسایی کرده و امیدواریم بتوانیم با برنامه ریزی مناسب و با همکاری سایر نهادهای مرتبط در این حوزه قطعات و تجهیزات مورد نیاز کارخانه ها صنعتی و معادن استان را بومیسازی کرده و در داخل استان تولید کند ضمن آنکه به امر جمعآوری علم و فناوری نیز در کنار سایر ماموریت های تعیین شده برای این نهاد، خواهد پرداخت.
دکتر بازمانده با اشاره به پسماندهای صنایع معدنی عنوان کرد: معتقدیم با یک برنامه ریزی مناسب و با استفاده از دانش فرآوری مجدد، می توان پسماندها و باطلههایی که سالها در صنایع معدنی استان انباشت شده را به عناصر باارزش تبدیل کرد که جهاددانشگاهی استان کرمان برای تحقق این برنامه در ابتدا از متخصصین داخل استان و سپس متخصصین خارج از استان برای این مهم بهره خواهد گرفت.
این مقام مسئول، رویکرد جهاددانشگاهی را علم و فناورانه در بحث معدن و صنایع ذکر کرد و افزود: جهاددانشگاهی استان کرمان به دنبال بومیسازی قطعات و فناوری تولید در بخش صنایع و معادن است و در تلاش است این دانش خود را در اختیار صنایع و معادن استان نیز قرار دهد.
سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان ادامه داد: دانش فرآوری کرومیت حتی کرومیتهای کم عیار نیز در استان وجود دارد که قطعا این دانش فناوری را در اختیار ارگانها و نهادهای مربوطه قرار خواهیم داد.
وی با اشاره به اینکه جابجایی مرزهای دانش در گام دوم انقلاب مورد تاکید مقام معظم رهبری بوده است، تصریح کرد: آمادگی انتقال دانش خود به استانهای همجوار را نیز خواهیم داشت تا بتوانیم با همکاری استانهای همجوار در راستای توسعه علم، فناوری و دانش گامهای محکم و استواری را برداریم.