در جریان بازدید سرپرست جهاددانشگاهی استان از محله و بازارتاریخی قلعه محمود مطرح کرد:

بازآفرینی مجدد محله و بازارتاریخی قلعه محمود هدف مهم جهاددانشگاهی استان کرمان

۱۲ مهر ۱۳۹۹ | ۱۱:۳۸ اخبار اسلایدی
بازآفرینی مجدد محله و بازارتاریخی قلعه محمود هدف مهم جهاددانشگاهی استان کرمان

 به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان کرمان،  موضوع ساماندهی بازار قلعه محمود در جریان بازدید دکتر مهدی بازمانده سرپرست جهاددانشگاهی استان کرمان از بازار و محله قلعه محمود از سوی دکتر فرزاد رضایی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان کرمان تشریح گردید. در جریان این بازدید سرپرست و معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان کرمان، مدیر دفتر تسهیلگری محله قلعه محمود و مدیر مرکز آموزش و پشتیبانی صنایع دستی جهاددانشگاهی استان  از حمام بازار قلعه، بازار میدان قلعه و چهارکاروانسرای چهارسوق، هندوها،حاج مهدی وکوزه گران بازدید بعمل آوردند.

درشروع این بازدید دکتر رضایی معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان کرمان به تشریح طرح احیاء بازار قلعه محمود و اثرات آن بر جنبه های گوناگون حیات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی شهر و استان کرمان پرداخت.

دکتر رضایی راه اندازی مرکز آموزش و پشتیبانی صنایع دستی در زمستان گذشته در قلب بازار  قلعه محمود توسط جهاددانشگاهی را از اقدامات بسیار مهم در راستای احیا مجدد این بازار عنوان کرد. وی آموزش، تامین مواد اولیه ، ارائه مشاوره شغلی و بازاریابی را برای جوانان و زنان سرپرست خانوار و تکمیل زنجیره تولید و عرضه محصولات صنایع دستی را از اهداف مهم راه اندازی مرکز مزبور برشمرد.

همچنین وی برگزاری برنامه پنج شنبه های قلعه محمود با همراهی و مشارکت موثر شهرداری کرمان و همکاری استانداری، جهاددانشگاهی و اداره کل میراث فرهنگی را از اقدامات شاخص اجتماعی در سال گذشته عنوان نمود.

معاون پژوهشی جهاددانشگاهی استان کرمان شروع عملیات ایجاد روشنایی در بازار را بعنوان یکی از اقدامات مهم در سال جاری برشمرد که در صورت اجرا کمک بزرگی به بازگشت صاحبان صنوف به بازار قلعه محمود ارائه خواهد نمود.

خانم تقی زاده مدیر دفتر تسهیلگری محله قلعه محمود در ادامه افزود: هم اکنون با پیگیری های مستمر دفتر تسهیلگری محله قلعه محموداکثریت صاحبان حجره های بازار شناسایی شده اند و با آنان برای فعال نمودن کسب و کار مذاکره بعمل آمده است .

 دکتر بازمانده در پایان، با بیان اینکه بازآفرینی مجدد این محله بسیار تاریخی هدف مهم جهاددانشگاهی استان کرمان است اظهار داشت: تدوین طرح جامع احیای راسته بازار قلعه محمود را دنبال خواهیم کرد و امیدواریم بتوانیم با احیای این بازار، فرصت گردشگری مناسبی را برای استان کرمان فراهم کنیم.

 همچنین وی همراهی و فعالیت مشترک دستگاه های اثرگذار استان مانند اداره کل اجتماعی استانداری ، معاونت عمرانی استانداری، شهرداری کرمان و مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری و ... را شرط مهم موفقیت احیای این بازار معرفی کرد.